חוזרים לנצח: אליצור ׳איתו׳ מנצחת את הפועל ר״ג גבעתיים

ניצחון חוץ חשוב לאליצור ׳איתו׳ 92:75

הקבוצה של חנן הירשוביץ הגיעה עצבנית אחרי ההפסד למכבי אשדוד ופתחה בסערה את המשחק, ובהמשך גם ידעה לבלום קאמבק של הביתיים. הקבוצה של מתן חרוש עם הפסד שני מאז חזרת הליגה, ואילו הדרומיים מוכיחים כי ההפסד שלהם היה בגדר תקלה. אליצור איתו אשקלון קלעה 7 שלשות ב-46 אחוז, ואילו האורדונים דייקו רק ב-28 אחוז בלבד מחוץ לקשת.

האורחים פתחו בסערה וכבר לאחר 5 דקות קלעו 17 נקודות מול 11 בלבד של האורדונים. גם פסק זמן של מתן חרוש לא עצר את הדהירה של האורחים שקלעו פעם אחר פעם מחוץ לקשת והוליכו 34:22, כשדודו שמריז קולע 10 נקודות ושתי שלשות מתוך הארבע של קבוצתו ברבע הראשון. הרבע השני נפתח בריצת 2-12 של הפועל ר”ג גבעתיים בתוך 4 דקות. הדרומיים המשיכו להחטיא, ומנגד גיא לביא בשלשה קבע מהפך.

במחצית 48:45 לאליצור איתו אשקלון. פול דילייני תפס פיקוד ברבע השלישי ועם נקודות ואסיסט במעבר לקלארק רוזנברג הלוח הראה 60:52. האחרון, יחד עם אלונזו קולמן, קבעו 70:58 בתום הרבע השלישי. ברבע האחרון היתרון של אליצור איתו אשקלון הגיע ל-20 נקודות הפרש והמשחק הוכרע.

הרבו לאליצור איתו אשקלון: בן אלטיט 19 נק’, פול דילייני ודודו שמריז (7/10 מהשדה) 17 נק’, כ”א, אלונזו קולמן וקלארק רוזנברג 14 נק’ כ”א.

אהבתם? שתפו את הכתבה

שיתוף ב facebook